teaser

Op z’n knieën (voor de teaser dan, dat wel)

07 sep 2022

Welke vrouw droomt er nou niet van dat een knappe intelligente man voor haar op de knieën gaat? Mij gebeurde het kort geleden nog. Nee, het was niet voor een aanzoek, tot mijn spijt. Maar wel op mijn verzoek. Ik ging naar Bennekom om met inspirerend bioloog Stephan van Duin een teaser op video op te nemen.

Stephan is binnenkort een van de keynote-speakers op de Nevi Procurement-dag. In zijn verhaal gaat hij de vertaalslag maken van de evolutie in de natuur, het onderwerp van zijn passie, naar de inkoopontwikkelingen in het bedrijfsleven.

Communicatie voor je evenement begint niet op de dag van gebeurtenis zelf, maar ruim van te voren. Je wilt mensen inspireren, nieuwsgierig maken en verleiden om naar je evenement toe te komen. Een teaser op video is daarvoor een uitstekend middel.

Het gezicht van een enthousiaste persoon, wellicht een kopstuk van je organisatie, of een bekende Nederlander of, zoals in dit geval, een spreker op je evenement, springt er op de socials gelijk uit en nodigt uit tot doorklikken. Nevi weet dat.

Dus vroegen ze mij om met 5 sprekers een teaser te maken.  Persoonlijk vind ik alleen een enthousiaste kop in beeld niet genoeg. Het lukt niet altijd, maar het liefst doe ik iets meer, passend bij het onderwerp. Dus vonden Stephan en ik een parkje en een sloot en vroeg ik hem om tussen de struiken door de knieën te zakken om een voorbeeld te geven van die evolutie in de natuur. Dan zie je echt de geestdrift van de spreker naar voren komen. En die jonge eend is natuurlijk een leuke passende figurant.

Klik op de afbeelding om de teaser te bekijken op de Linkedin-pagina van Nevi.

teaser