Trots Magazine Vektis

‘Trots’- magazine voor Vektis

Projectomschrijving

De gemiddelde medewerker van Vektis doet bescheiden op de achtergrond zijn werk, verscholen achter cijfers, tabellen en grafieken. Het vereist wat doorvragen, maar dan kom je er achter dat ieder met zijn eigen input een enorme belangrijke rol speelt in het verbeteren en betaalbaarder maken van de zorg. Wist je bijvoorbeeld dat huisartsen in Limburg aan de hand van declaratiedata van Vektis hun praktijken met elkaar vergelijken en van elkaar leren wat er beter kan? Je leest het in het Trots magazine.

Toen in 2020 en begin 2021 iedereen i.v.m. Corona thuiswerkte, was het moeilijk, maar des te belangrijker om verbinding te maken. Dus lag in maart het ‘Trots’-magazine bij iedere collega op de deurmat.

En omdat ik daar met tekst en video een grote bijdrage aan heb geleverd, ben ik daar op mijn beurt heel trots op. Schrijven voor online middelen heeft z’n voordelen. Maar het is toch ook wel heel gaaf om nu dit boekje fysiek in handen te hebben. Naast interviews en allerlei weetjes, staan er QR-codes in. En die verwijzen naar Zoom-quotes waarin collega’s hun trots naar elkaar uitspreken. Mijn video’s kregen een mooie omlijsting in de campagnestijl van het boekje.

Projectdetails

Vereiste vaardigheden

Categorieën

Tags

Gerelateerde projecten

Corporate film Europris

Een corporate film en krachtig verhaal voor Europris

Scherm_afbeelding-2023-07-12-om-15.41.29

Kernwaarden toegelicht in een Voxpop

Overheid stimuleren om duurzaam in te kopen

De overheid stimuleren tot duurzaamheid via inkoop

Een dame die aan tafel zit.

Uitlegvideo en artikel over een methodiek in de GGZ