Oprechte video’s

Niets is zo eerlijk als de mens in beeld. Geef jouw klanten een kijkje in de keuken. Vertel zelf voor de camera wat jouw drijfveren zijn. Of laat een medewerker in beeld uitleggen wat zijn rol in de schakel is. Hoe sterk is het om uit de mond van een klant zelf te horen wat hem ertoe heeft gebracht om bij jou te komen en welke ervaringen hij daarmee heeft. En soms zijn alleen beelden genoeg om het verhaal te vertellen. Een kort videofragment kan een tekstueel artikel verlevendigen.

Voor een eenvoudige video neem ik het hele proces van script, regie, filmen, montage en ondertiteling in eigen hand. Ik maak daarbij gebruik van eenvoudige middelen. Ik film met de smartphone. Maar ik werk samen met andere filmmakers of specialisten wanneer er meer nodig is, bijvoorbeeld extra camera’s, licht of geluid of animatie.

Bedrijfsfilm

Wie ben jij, wat zijn jouw drijfveren, wie zijn je medewerkers, hoe gaat jouw bedrijf of organisatie te werk? En welke producten en diensten lever je? Laat het zien via een korte kennismakingsvideo op jouw website of social media.

Product- of dienstvideo

Laat zien hoe jouw klanten zijn geholpen met een specifiek product of dienst. Misschien wil je een nieuw product lanceren? Prikkel de nieuwsgierigheid met een pakkend filmpje.

Ervaringsverhaal

Welk achtergrond heeft jouw klant, met welk probleem worstelde hij en hoe kwam hij op jouw pad? Hoe heeft jouw product of dienst bijgedragen aan de oplossing en misschien wel zijn leven veranderd? Een herkenbaar en oprecht ervaringsverhaal kan nieuwe klanten over de streep trekken.

Evenementvideo

Een waarheidsgetrouwe impressie van een belangrijk evenement. Een opening van een locatie bijvoorbeeld of een congres, of seminar, of een workshop. Na het zien van de video, willen jouw klanten er volgende keer zelf bij zijn.

Vlog

Je wilt je klanten echt persoonlijk iets meegeven, iets laten zien, je mening of jouw kennis over een onderwerp. Daarvoor is een vlog een mooi en modern middel. Ik help je door samen de vlog te maken.

Pakket: tekst, beeld en video

Websites en social media zijn goede middelen om tekst, foto en video te combineren, om je verhaal te vertellen, zowel voor mensen die graag lezen als voor mensen die liever een filmpje kijken. Ik help je door dit complete pakket aan te bieden.

“Emily May heeft in het filmpje over mijn werk als coach een heel treffend en authentiek beeld van mij neergezet. In een intakegesprek stelt ze verdiepende vragen om de kern van de boodschap boven te krijgen. De opnames laat ze heel natuurlijk verlopen. Zij weet uit alle informatie een passende selectie te maken en zo was het bij de eerste keer kijken meteen raak. Super blij ben ik met het resultaat!”

“Ik werk graag met Emily samen, omdat zij aan een half woord genoeg heeft en vervolgens een krachtig verhaal in tekst én beeld weet neer te zetten. Bovendien denkt ze actief mee met nieuwe potentiële verhalen voor onze imagocampagne. Waardevol!”

Ida Bastiaansen NeviIda Bastiaansen, Nevi