Nieuwe website

Kleurrijk en op koers, een nieuwe website!

31 mei 2024

Een van de eerste dingen waar ik mee aan de slag ging, zes jaar geleden toen ik besloten had om zelfstandig te worden, was het bouwen van een website. Mijn neef maakte mooie foto’s, mijn logo was ontworpen en ik verdiepte me in de wereld van WordPress en templates. Ik houd ervan om achter mijn computer te zitten prutsen en al doende te leren. Het resultaat mocht er zijn en weerspiegelde hoe ik mijn zaak op dat moment voorstelde. Nu is het tijd voor een nieuwe website!

Koers Emily May in woord en beeld

Nu zes jaar later, vele ervaringen en vaardigheden rijker, zelfverzekerder en meer gefocust is het tijd om mijn website een nieuwe kleurrijke jas te geven. Het afgelopen half jaar heb ik nagedacht en verwoord welke koers ik wil varen met mijn bedrijf, wat mijn missie en visie is, wat ik te bieden heb als tekstschrijver en filmmaker en wie mijn favoriete klanten zijn.

Documentaire

Mijn missie is om eerlijke verhalen van mensen te verzamelen en te delen, mensen met allerlei achtergronden. Op dit moment werk ik, zoals je haast niet ontgaan kan zijn, aan een documentaire over verslaving ‘Waarom stopt ie niet gewoon?’. Ik belicht vanuit verschillende perspectieven de dilemma’s waar verslaafden en hun omgeving mee te maken hebben om aan maatschappelijke verwachtingen te voldoen. Het doel is om mensen aan het denken te zetten over hun oordelen en wat er nodig is om vreedzaam samen te leven.

Storylistening en storytelling

Wat ik zoek zijn organisaties die verhalen willen inzetten, om bewustwording of kennis te verspreiden, of om hun beleid of producten- en/of dienstenaanbod te bepalen of waar nodig aan te passen. In mijn carrière heb ik voor diverse organisaties gewerkt, in het bedrijfsleven, de overheid en non-profit. Ik heb gezien dat mensen met de beste bedoelingen hun werk doen, maar soms wel hun zicht verliezen op wat er, buiten hun directe omgeving, gebeurt. Storylistening is mijn inziens dan ook een belangrijke stap.

Onbeperkte ondernemers

Vandaag presenteer ik je mijn nieuwe website, waarin al het bovenstaande tot uiting komt. Voor de totstandkoming zocht ik dit keer samenwerking met twee onbeperkte ondernemers. Met Arash Gafari, ging ik op pad om kleurrijke foto’s te maken. Omdat hij doof is, was dat een bijzondere ervaring, waar ik later graag meer over vertel.

Nieuwe website

En ik koos ervoor om de tijdrovende klus van het bouwen van een website dit keer over te laten aan Nicoline Edelman. Zij zit in een rolstoel en ziet dan ook het belang van toegankelijkheid in, wat zich uit in een goed toegankelijke website. Deze en andere ondernemers zijn op mijn site te vinden voor andere bedrijven die willen samenwerken met onbeperkte ondernemers. Ook daarover later meer.

Nieuwe klanten

Ken je bedrijven of organisaties die openstaan voor verhalen die de maatschappij in beweging zetten? Of heb je ideeën over organisaties die mijn passie delen en bereid zijn beleid te maken op basis van eerlijke verhalen? Dan stel ik het op prijs als je ze op mijn nieuwe website wilt wijzen. En neem zelf ook eens een kijkje. Ik ben benieuwd wat je ervan vindt.