Eerlijke teksten

Mensen zitten over het algemeen niet te wachten op dikdoenerij, mooie praatjes of halve waarheden. Zij zijn geïnteresseerd in andere mensen. In pure emoties; blijdschap, ontroering of frustratie. Een goede tekst geeft antwoord op vragen die leven onder jouw doelgroep. Een goede tekst is informatief, leerzaam, ontroerend of vermakelijk. Of het nu gaat om een artikel voor op een website, een persbericht, een interview of een blog van jouzelf, een medewerker of een cliënt. Ik help je tekst te redigeren of op basis van een interview een nieuw artikel te schrijven. Een krachtige, levendige tekst die de lezer raakt en die reacties oproept.

Tekstredactie maakt jouw tekst echt af

Je bent specialist op jouw terrein, je hebt een goed onderwerp en je hebt zelf een artikel of webtekst geschreven. Ik maak de tekst echt voor je af. Door te zorgen dat deze goed aansluit bij het niveau en de tone of voice van je doelgroep. Nog eens met een scherpe blik te kijken of het artikel z’n doel wel treft. Te zorgen voor een logische structuur en zinsopbouw. En door de tekst natuurlijk te ontdoen van alle eventuele grammatica- en spellingsfoutjes. Klaar voor publicatie!

Een artikel, nieuwsbericht of blog schrijven

Ligt tekstschrijven jou helemaal niet of heb je er gewoon geen tijd voor? Je hoeft echt niet alles zelf te kunnen. Op basis van een interview op locatie, of zo nodig telefonisch en eventueel met schriftelijke achtergrondinformatie, maak ik met plezier passende artikelen. Afgestemd op jouw doel en doelgroep. Informatieve teksten voor je website of persbericht bijvoorbeeld. Of een prikkelend artikel of blogpost dat de interactie met jouw doelgroep op gang kan brengen voor jouw contentplatform, social media, community of social intranet.

Verrijk je tekst met foto en video

Een mooie foto en een kort videofragment kunnen een tekstueel artikel verlevendigen. Op digitale media kun je dit allemaal combineren. Ik kan mijn teksten voor jou verrijken met een verhalende foto of ondersteunende video. Zo ontvang je een compleet pakket en hoef je maar een keer iemand op pad te sturen.

Zoeken en vinden (SEO)

Jouw website en teksten moeten vooral prettig leesbaar zijn, aansluiten bij een behoefte van lezers en relevant zijn. Maar om via de digitale kanalen gevonden te worden, is optimalisatie voor zoekmachines (SEO) noodzakelijk. Hier adviseer ik over en zelf houd ik er natuurlijk rekening mee bij het schrijven van jouw teksten.

Neem contact op voor een tekstofferte!

“Emily May heeft diverse content-items voor ons geschreven en op beeld vastgelegd. Dat doet ze makkelijk en met een zekere flair. Emily May heeft aan een half woord genoeg. En dat is prettig, want zo neemt ze echt werk uit handen. Je merkt dat ze vaker met dit bijltje gehakt heeft en de zorgsector kent. Bovendien is ze een prettige persoonlijkheid om mee te werken.”

Joyce Wagter VektisJoyce Wagter, Vektis